Rólunk

Bemutatkozás

Az MGR-Informatika Kft. debreceni székhelyű vállalkozást a tulajdonosok azzal a céllal alapították, hogy olyan komplex informatikai megoldásokat szállítson, mellyel a cégek számára lehetővé teszik, hogy napi tevékenységüket, üzleti folyamataikat hatékonyabban, könnyebben és gazdaságosabban végezhessék el.

Tevékenységeink

A cég fő tevékenységének a komplex informatikai szolgáltatások nyújtását tekinti olyan cégek részére, akik – mivel más területen tevékenykednek – nem akarnak vagy tudnak a cégükön belül az IT területtel is foglalkozni, hanem inkább szakértőkre bízzák pl. outsourcing megoldásban.

Társvállalkozás

A fenti célok eléréséhez a Hajdu Comp Kft., mint társvállalkozó adja a tudását, hálózatépítés, ipari vezérlők/automatizálás, ipari nyomtatás és vonalkódos technológia vonatkozásában.

Küldetésünk

Az MGR-Informatika Kft. küldetése az üzemeltetési, felügyeleti, biztonsági és beruházási tanácsadásokkal garantálni, hogy ügyfeleinknél az informatika szorosan az üzleti folyamatok igényeit és a szervezeti célok elérését szolgálja. Munkánk nyomán az elvárt IT szolgáltatások a kívánt minőségben, megfelelő biztonsági környezetben, és a lehető legalacsonyabb költségszint mellett valósulnak meg és működnek.

Informatikai megoldásaink mellett rendszerüzemeltetési szolgáltatásunk keretében nem csupán rendszergazdai, távfelügyeleti és távmenedzsment szolgáltatásokat biztosítunk, hanem komplex alkalmazások 7/24 órás üzemeltetését is végezzük.

Az informatika valamennyi területére kiterjedő szakértői bázisunkra alapozva magas szakmai színvonalú szolgáltatást nyújtunk, amely szolgáltatási szintek mentén (SLA, OLA) mérhető és számon kérhető. Az üzemeltetési szolgáltatások és a minőséget leíró szolgáltatási megállapodások és az ITIL-módszertan szerint kerültek kialakításra, amelyek garantálják, hogy a nyújtott szolgáltatások illeszkedjenek felhasználók igényeihez, belső folyamataihoz.