A szerverek karbantartására kihegyezett szakértői csapat gondosan megtervezett karbantartási ütemezése egyik alappillére a megbízhatóságunknak

A szerverek karbantartására kihegyezett szakértői csapat gondosan megtervezett karbantartási ütemezése egyik alappillére a megbízhatóságunknak

Oracle adatbázisok, Windows, Linux és Solaris szerverek üzemeltetésében kiemelt tapasztalatokkal rendelkezünk

Oracle adatbázisok, Windows, Linux és Solaris szerverek üzemeltetésében kiemelt tapasztalatokkal rendelkezünk

Kiemelt figyelmet fordítunk a partneri kapcsolatok kialakítására

Kiemelt figyelmet fordítunk a partneri kapcsolatok kialakítására

jogi nyilatkozat

A(z) mgr-informatika.hu weboldal (a továbbiakban: Weboldal) az "1999. évi LXXVI törvény a Szerzői jogról" értelmében szerzői jogvédelem alá tartozik.

Szerzői jogok

A Weboldal megnevezése, formája, szerkesztése, rendszere, grafikája és grafikai jelzésrendszere, külső megjelenítése, az adatbázis felépítése, tartalma, minden képi, szöveges és grafikai tartalom, illetve azok elrendezése, valamint minden olyan technológiai jellemző, ami összefüggésben áll a Weboldallal, jogvédelem alatt áll. Ezen szellemi tulajdonnak akár részbeni, akár teljes átvétele tilos, ezek bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a jogtulajdonos (a továbbiakban: a Weboldal tulajdonosa) kifejezetten erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

A Weboldal tartalmának egészét vagy részeit, az onnan származó fájlokat, adatokat, információkat a Weboldal tulajdonosának előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos akár változatlan formában, akár átformázva, megváltoztatva közzétenni, értékesíteni, nyilvános adatbázisban tárolni, onnan letölthetővé tenni, ilyen célból bármilyen módon felhasználni bármilyen jelenleg meglévő vagy a jövőben kialakuló kommunikációs csatornán.

A Weboldal logója és szlogenjei, megkülönböztető elnevezései a Weboldal tulajdonosának szellemi tulajdonai, ezek bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a Weboldal tulajdonosának kifejezetten erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

A Weboldal dizájnjának másolása és dizájnelemeinek felhasználása tilos. A Weboldalról származó eredeti szövegek, képek, képernyőkivágások és egyéb anyagok használatához a Weboldal tulajdonosának írásos engedélye szükséges.

Általános felelősség kizárása

A Weboldal tulajdonosa arra kéri a Látogatókat, hogy tanúsítsanak kellő körültekintést és óvatosságot, amikor a Weboldalról kiindulva böngésznek az Interneten, ugyanis a vírusfertőzések által okozott károkért a Weboldal tulajdonosa nem vállal felelősséget.

Továbbá a Weboldal tulajdonosa nem vállal felelősséget a Weboldalon hivatkozott webhelyek és egyéb külső anyagok tartalmának ellenőrzéséért, ennél fogva a Weboldal tulajdonosa nem vonható felelősségre a külső webhelyek anyagának pontosságáért, törvényességéért, illetve szerzői jognak megfelelő és jó ízlést nem sértő tartalmáért.

Ingyenes rendszermérnöki konzultációs lehetőség, az Ön igényeinek megfelelő tevékenységekre fókuszálva. Jelentkezzen most!

HP, Hewlett PackardSun OracleOracle SolarisOracle DatabaseMicrosoft VirtualizationMicrosoft Windows Server 2012Microsoft Windows Server 2008 R2 Remote Desktop ServicesMicrosoft Forefront TMG, Threat Management GatewayMicrosoft ExchangeCiscoDellIBMVMware